30614
Book
In basket
Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.
Availability:
Wypożyczalnia Wyrzysk
There are copies available to loan: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Informujemy że w dniach od 17.03.2025 r. do 28.03.2025 r. Biblioteka Publiczna w Wyrzysku będzie zamknięta. Powodem zamknięcia jest przeprowadzenie kontroli wewnętrznej polegającej na skontrum części materiałów bibliotecznych, a przede wszystkim materiałów narażonych na straty lub szczególnie cennych.
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again