30614
Książka
W koszyku
Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Wyrzysk
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Informujemy że w dniach od 17.03.2025 r. do 28.03.2025 r. Biblioteka Publiczna w Wyrzysku będzie zamknięta. Powodem zamknięcia jest przeprowadzenie kontroli wewnętrznej polegającej na skontrum części materiałów bibliotecznych, a przede wszystkim materiałów narażonych na straty lub szczególnie cennych.
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej